שאלה חשובה ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

20/12/2016 | 17:56 | מאת: שאול.

פוליקוליטיס בראש. שלום רב, ברצוני לשאול, כולם ממליצים על משחות ונוזלים אנטיביוטיים לטיפול בנגע, ורק במקרה קשה ממליצים על אנטיביוטיקה פומית. אבל בכל מקרה לא מזכירים כלל את עניין הזמנים המקובלים לעניין זה. לכן, ברצוני לשאול מהם הזמנים המקובלים לטיפול בנגע כולל מינונים מומלצים: 1. לאנטיביוטיקה מקומית (משחה -פוסידון), מינון מומלץ וזמן מקובל כטיפול? 2. לאנטיביוטיקה כדורים, גם מהו המינון המומלץ והזמן בימים, למיגור התופעה? (כמובן שלא ילקח יחד, אלה רק בשביל לדעת). תודה על עזרתך!

29/12/2016 | 14:50 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

לאנטיובטיקה מקומית - זמן טיפול מומלץ בין שבועיים לחודש בדרך כלל לכדורי אנטיביוטיקה - תלוי בסוג הכדורים , בדרך כלל טיפול באנטיביוטיקה ממשפחת הטטרציקלינים - דוקסילין , מינוצין יש צורך בטיפול של 100 מ"ג ליום למשך שלושה חודשים ולעיתים להמשיך חודשיים נוספים במינון של 50 מ"ג ליום בהצלחה

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור