הסרת שיער באזורים הורמונלים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

22/10/2013 | 13:53 | מאת: ליאנה

שלום, אני בת 21. אני רוצה לעשות הסרת שיער בלייזר בגב, בטן,ישבן, כתפיים. הייתי ביעוץ אצל מומחה אנדוקרינולוג, הרופא אמר שאין לי בעיה הורמונלית והסיבה לשיער יתר יכולה להיות אתנית (אני ארמנית). הייתי ביעוץ בנטורפיל ואמרו לי שאפשר לטפל בכל האזורים חוץ מכתפיים. בפרופורציה אמרו לי שהשיער דק מידי, שאלו אזורים הורמונלים ושהשיער עלול להתדלל מעצמו עד גיל 22, ושאפשר לטפל רק בגב תחתון+עורף+פס תבור. אותו דבר אמרו לי בקאר. האם יכול להיות מצב שהטיפול לא יניב תוצאות ואני אשלם סתם עבור אזורים נוספים (שבהם השיער דק) ? שאלה נוספת: מה הכוונה "פס ישבן" ? (אם זה מה שאני חושבת...) בתשובות הקודמות שלך בפורום ענית שלא מבצעים טיפול באזור זה, בסינף נטורפיל הציעו לי אזור זה מתנה. הגיוני? (התביישתי שלאול בסניף). תודה מראש וסליחה על החפירה, ליאנה

שלום ליאנה ע"פ התאור שלך ישנה סבירות גבוה שהלייזר אינו יכול לתת את המענה הראוי ולכן אולי עדיף לבצע טיפולים באפילציה בכל מקרה לפי מה שאת מתארת הסבירות שמס הטיפולים יעלה על סדרה בת 10 טיפולים היינו גבוה ואת צריכה לדעת נתון זה מהתחלה. ניתן לבצע פס ישבן אך לא באזור פי הטבעת שבוע טוב

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר