נטילת סטרואידים ולייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

01/06/2013 | 15:41 | מאת: לירן

היי אני עובר טיפולי לייזר כשנה וחצי, העור שלי בהיר והשערות שחורות עם צמיחה חזקה יש דילול מסוים של הצמיחה אך עדיין לא הסרה מוחלטת בגלל סיבות גנטיות כל הגברים אצלנו במשפחה די שעירים , לכן רציתי לשאול אם נטילה של סטרואידים אנבוליים לצורכי פיתוח גוף עלולים לגרום לצמיחה מסיבית ומחודשת של זקיקי שיער חדשים, גם אחרי שהם הוסרו בלייזר תודה

שלום לירן בודאי שכן לקיחת טיפול סטרוידאלי יעודד צמיחת שער שגם הוסרה ויוריד משמעותית את איכות הטיפולים הלאה.לכן לא מומלץ השילוב בין השניים בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר