הסרת שיער בפנים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

07/04/2013 | 11:00 | מאת: בר

שלום, שמי בר ואני טרנסג'נדרית מזכר לנקבה. אני בת 20. נמצאת כבר בתהליך של טיפול הורמונלי כשלושה חודשים. ההורמונים הנשיים משפיעים מאוד על צורת השיער בגוף ובפנים-משיער עבה,כהה שצומח מהר,זה נהפך לשיער דליל יותר,בהיר יותר ופלומתי יותר. דיברתי עם נציגת השירות שלכם בטלפון, והיא טענה שאם אעשה הסרת שיער בלייזר בפנים, לא תהיה לזה תועלת. יש לי מספר חברות בדיוק בתהליך כמוני שמטופלות אצלכן,והן טוענות שאתם מבצעים להן הסרות שיער בפנים וזה מאוד עוזר להן,חלקן אפילו לקחו טיפולים בודדים וכל שיער הפנים נעלם להן. אז למה נציגת השירות טוענת שהטיפול לא יהיה אפקטיבי כלפיי?

הי במצבים קיצוניים ותחת טיפול הורמונלי מסיבי קשה עד מאוד לצפות את יעילות הטיפול ולכן עדיף לא להתחיל בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר