ברוקולי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/04/2004 | 15:54 | מאת: מישהי

היי, אשמח לקבל מתכון פשוט להכנת ברוקולי.. תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה
28/04/2004 | 17:32 | מאת: למישהי

פני לפורום אוכל . הנה קישור:http://www.hashulchan.co.il/content/Forum/Forum.asp?GroupID=42&Page=0&CurrentPage=1&SectionKey=1&Flag=1

29/04/2004 | 06:57 | מאת: לילך נהרי

http://naturemed.co.il/hc_salad.html חשוב לא לבשל את הברוקולי יותר מידי, רק עד שהוא מקבל צבע ירוק עז. בתאבון!

29/04/2004 | 11:12 | מאת: רויטל ברמן

רוצה מתכון באמת פשוט ? מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים ושוטפים. מאדים במים כ - 10-15 דקות. עושים רוטב ממיץ לימון, שום, מלח ופלפל או לחילופין מכינים רוטב עגבניות כמו לפסטה (בצל מאודה עם מעט שמן זית, רוטב עגבניות, שום ועשבי תיבול). שופכים על הברוקולי ובתאבון.

מנהל פורום נטורופתיה