רטלין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/06/2001 | 01:52 | מאת: יאיר

שלום בני בן 7 אובחן באוקטובר 2000 כסובל מהפרעה בקשב וריכוז ומאז קיבל רטלין .ומאז התחיל למעשה בחוסר ריכוז ואי שקט גדול יותר והרבה פחות יכולת למידה ותסכול. הרופא טען שצריכים להמשיל ברטלין ,כאשר התוצאות הפוכות מהמצופה. מה דעתך האם רטלין יכול לא להתאים לילד ואז אפילו להזיק . ומהתסכול של השנה התחילו גם בעיות בהתנהגות. מה עושים. בתודה יאיר

16/06/2001 | 11:21 | מאת: ד"ר יהודית לריה

ליאיר אני הייתי מציעה לפנות לשיטה אחרת שיטת אלבויים הם מתמחים בבעיות של קשב וריכוז הסניף המרכזי בכפר סבא ויש להם סניפים ברחבי הארץ. בהצלחה

17/06/2001 | 16:34 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

רטלין הנרשמים ל כ 90% מין הילדים המטופלים בתרופות מגרה את מערכת העיצבית ויש בה סכנה ממשית של היתמכרות והיא יעילות בילדים היפראקטיביים והפרעות קשב ביחס לטיפולים בתזונה ואוח חיים בריא לכן יש להבחן ולדרוש היבחון ודאי בריאות טבעית בתזונה נכונה

19/06/2001 | 11:54 | מאת: מד

ליהודית לריה שלום רב !! גם אני אם לילד בן 7 וחצי המטופל בריטאלין, למעשה הריטאלין עוזר לריכוז, אך שאלתי היא מהי שיטת אלבויים, וכיצד היא עובדת ? תודה על תשובה מהירה, מד.

מנהלי פורום נטורופתיה