תזונה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/05/2003 | 19:42 | מאת: מרים

שלום רב, קראתי השבוע בעיתון מחקר, לפיו מזון מעושן, משומר או מומחץ - עלול להיות מסוכן לבריאות. אני מבינה מה הבעייה במזון מעושן ומשומר, אבל אני לא מבינה למה מלפפונים כבושים, לדוגמא, מזיקים. אנא, האירו את עיניי.

לקריאה נוספת והעמקה
05/05/2003 | 23:31 | מאת: לילך נהרי

מרים שלום ירקות כבושים עשירים במלח, המשמש כחומר משמר. בעבר, לפני שהיו מקררים, נהגו להמליח בשר, דגים ומוצרים רבים אחרים, כדי למנוע מהחומר להרקב. כיום ידוע כי צריכת מזונות מלוחים רבים אינה בריאה. במזרח הרחוק, במקומות בהם אין מקררים וצריכת המלח והמוצרים המומלחים גבוהה, שם מופיע סרטן הקיבה באחוז גבוה, בהשוואה לעולם המערבי. יום טוב!

מנהל פורום נטורופתיה