פטל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/02/2003 | 12:24 | מאת: רונה

שלום רב, אני בחודש החמישי להריון ואני מבקשת לשאול: קראתי פעם, שחליטת עלי פטל עשוייה להועיל להריון בעיקר סמוך ללידה. אשמח לקבל על כך פרטים.

26/02/2003 | 21:56 | מאת: רויטל ברמן

שלום רונה, השימוש בעלי פטל אכן מתאים הההריון, העלים מחזקים את טונוס רצפת הרחם - מה שמאפשר לידה (וגינלית כמובן) חלקה יותר. אין בהם נזק והם עדינים. המינון הוא כף גדושה של העלים היבשים בכוס מים רותחים פעם אחת ביום ב - 3 החודשים האחרונים. הקפידי מאוד על עלים באכות טובה (לא כאלה שגדלו באזור בו האדמה מרוססת או ליד כבישים וזיהום) - אם תצרי איתי קשר אוכל להמליץ לך מאיפה להשיג אותם. ישנו צמח נוסף עם אפקט דומה: Michella Repans - קשה להשיגו בארץ וגם אז רק בטינקטורה (מיצוי באלכוהול). שיהיה לך המשך הריון קל ונעים :-)

מנהלי פורום נטורופתיה