שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/02/2003 | 19:27 | מאת: יעל

המחזור שלי אינו סדיר + יש לי אקנה בפנים אובחנתי כסובלת משחלות פוליציסטיות- (רמות LH ו- FSHׂ ביחסיות לא טובה)האם "שיח אברהם מצוי" עוזר לכך והיכן משיגים אותו? אני מעונינת לטפל בכך באופן טבעי ולא באמצעות אנטיביוטיקה (מינוציקלין) האם תוכלי לסייע לי. כמו כן אני מעונינת להרות בקרוב.

21/02/2003 | 15:41 | מאת: רויטל ברמן

הי יעל, טיפול נטורופתי בשחלות פוליציסטיות כולל איזון רמות ההורמונים - הורדת כמות האסטרוגן ביחס לפרוגסטרון. זהו טיפול אמנם סימפטומטי (מאחר ולא ידועה לי דרך להפוך שחלות פוליציסטיות ללא-פוליציסטיות) אך מאוד יעיל לסימםפטומים של חוסר האיזון והשלכותיהם עם סיכויי הצלחה גבוהים. שיח אברהם (Vitex Agnus Cactus) הוא צמח נפלא למטרה זו, כמו גם צמחים כגון כמליריום (Chamalirium Luteum) - בייחוד אם את רוצה להרות, בטטה פראית (Dioscorea Villosa), אלטריס (Aletris Farinosa) ועוד. על מנת לראות תוצאות יפות כדאי לשלב תזונה היפו-אסטרוגנית (ראי פירוט בקישור המצויין למטה) עם פעילות גופנית, ניקוי וניקוז הכבד מעודף ההורמונים בשילוב עם פורמולת צמחי המרפא המתאימים. אני ממליצה לך לעשות שינוי זה דרך נטורופת ולא לבד, ומפנה אותך לתשובה בנושא שחלות פוליציסטיות שנשאלה ממש שלשום: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=53129&t=53091 שיהיה לך המון בהצלחה עם הטיפול והכניסה להריון. שבת שלום.

מנהלי פורום נטורופתיה