תוסף מזון חלומי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/02/2003 | 10:41 | מאת: עופר

רציתי לשאול אם אם תוסף המזון HGH ENHANCER באמת עובד על אנשים???? והאם הוא נמצא בארץ??? האתר של התוסף: http://64.83.112.54/human/index.php?show=main&id=812

20/02/2003 | 12:15 | מאת: רויטל ברמן

הי עופר, HGH (Human Growth Hormon) הוא למעשה הורמון הגדילה אשר מופרש באופן טבעי אצל בני האדם כל חייהם, אך מן הסתם בעיקר בשנות הילדות וגיל ההתבגרות. עם השנים רמתו הולכת ויורדת - מטבע הדברים. אכן הוכחה פעילות נהדרת להורמון בנושא הרזייה ו - Anti-Aging עבור האוכלוסייה המבוגרת אשר אצלה רמת ההורמון נמוכה מאוד (!!! זה לא יעזור ואף יזיק מאוד אם יינתן לילדה שמנה לדוגמא). אבל, אי אפשר להתעלם מהבעיות הכרוכות בלקיחת ההורמון: 1. יכול לעודד גדילת תאים סרטניים ועל כן אסור למי שיש במשפחתו הסטוריה של סרטן. 2. טיפול זה אינו חוקי בארץ לצרכי Anti-Aging (משמש לרופאים אנדוקריניים לטיפול בילדים עם מחסור בהורמון). 3. הוא יקר מאוד כאשר נעשה כמו שצריך (מבחינת מינון ודרך הנטילה - הזרקה תת-עורית). אני כנטורופתית לא יכולה להמליץ על טיפול אשר הולך לחלוטין נגד הגוף ונגד דרך הטבע ובעצם מנסה "לרמות" את הטבע. ההשלכות הם תמיד מרחיקות לכת בטיפולים מסוג זה ועל כן הייתי בוחרת בדרכים הטבעיות והרזות ו"להצעיר": פעילות גופנית, תזונה נכונה, שינה טובה וכו'. ראה קישור נוסף למאמר בנושא: http://www.tevalife.co.il/article.asp?id=99 כל טוב.

21/02/2003 | 11:34 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

עופר

21/02/2003 | 11:45 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

הי עופר קימים מספר סוגים של תוספי הורמוני גדילה. 1. הם הורמון גדילה המקביל להורמון הגדילה המיוצר ע"י הגוף והוא ניתן לסובלים בחוסר גדילה ויש לו הרבה השלכות על הגוף והוא ניתן רק ע"י רופאים המוסמכים לכך. 2. ישנם הורמוני גדילה הניתנים כ תוספי מזון ע"י גלולות שהם למעשה תמציות של חומצות אמינו שונות וניתנים להשגה לצרכים שונים החל מספורטאים וכלה באנשים מבוגרים שהספרות מלאה בסוגי השימושים. יש הורמוני גדילה הניתנים בצורת נוזלים אשר הם מיוצרים על בסיס של הנדסה גנטית שהם מאוד אפקטיויים אבל חייבים לתת לגוף איזון בעזרת מגנטים כדי לא להוציא את הגוף מהאיזון. כדי לקבל יותר פרטים הנךמוזמן לבקר באתר www.magnetizer.com ,במדור ביופיזיק. או את המאמר בעברית תוכל לקבל אצלי ע"י פניה חוזרת בדוא"ל. שבת שלום אהרוני

מנהלי פורום נטורופתיה