3 שאלות במחיר של אחת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/02/2003 | 01:27 | מאת: רן

שלום רב 1) הבנתי שהתבלין כורכום מועיל לכבד. האם המישפט "כל המרבה הרי זה משובח" תופס פה? 2) אני מורח ויטמין E מתוך קפסולה על עור הפנים. האם ניתן למרוח ללא חשש ולאורך זמן רב? 3) נוטל תוספים: שמן דגים ושמן נר הלילה. מכל סוג כדור אחד ביום. האם מומלץ לעשות הפסקה כל 3 חודשים?

19/02/2003 | 10:16 | מאת: לילך נהרי

רן שלום! 1. אין בעיה להשתמש בכמה כורכום שאתה רוצה 2. אין בעיה למרוח ויטמין E לאורך זמן, אך אם אתה משתמש בקביעות, אמליץ לך לעבור לשמן נבט חיטה, המכיל ויטמין E, אך בא כמוצר שלם מן הטבע, ולא משהו מבודד, שלדעתי יש לזה ערך מוסף. 3.אין בעיה ליטול כדור ליום של שמן דגים ושמן נר הלילה לאורך זמן, לא חייבים לעשות הפסקה, אבל בהחלט אפשר. קפסולה ליום זה מינון נמוך, ואין בעיה איתו. יום טוב!

מנהלי פורום נטורופתיה