חסך בויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/02/2003 | 06:32 | מאת: שוליחן

שלום רב! בני בן שנתיים ושבעה חודשים קטן מאוד מבחינה פיזית ונתבקש למעקב אצל אנדוקרינולוג. תזונתו גרועה ביותר מאז היוולדו (אופיו הקשה אינו אפשר להאכילו במזון בריא) ואני חוששת שנגרם כבר נזק בלתי הפיך. כיצד עלי לדעת איזה תוספים הוא צריך?

18/02/2003 | 09:50 | מאת: לילך נהרי

שלום לך אני מציעה לתת לבנך מולטי ויטמין בנוזל. יש הרבה סוגים בשוק. אני מאמינה שהסוד לחינוך לאכילה בריאה טמון בכך שכול המשפחה משנה את הרגליה ואוכלת בריא. לילדים יש נטיה להסתקרן ולחקות את הוריהם, כך שאם את תאכלי מזונות בריאים, יש סיכוי שילדך יחקה אותך. בנתיים בנך נמצא במעקב רפואי, כך שאת לא צריכה לחשוש. ישנם ילדים רבים שבשנים הראשונות קטנים ואח"כ תופסים תאוצה. צריך כמובן, בליווי רופא, לראות אם הוא עונה על עקומות הגדילה, אם ההורמונים שלו תקינים וכו', אך אני משערת שזה נעשה. יום טוב!

18/02/2003 | 10:02 | מאת: עדי

שאולי יעניין אותך.

מנהלי פורום נטורופתיה