גרד ברגליים- הריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/02/2003 | 23:15 | מאת: שירה

אני סובלת כבר כ8-9 חודשים מבעיות בעור הרגליים מהקרסול עד לברך, (אני בהריון מתקדם-אך התופעה החלה מעט לפני ההריון) הבעיות באות לידי ביטוי בגירוד נורא, וכתוצאה מכך פציעה של העור,בעבר היו לי גם שלפוחיות קטנות בשתי נקודות ברגל טופלתי במשחות שונות המכילות קורטיזון (דיפרו ג'נטה..) ומשחות לריפוי הפצעים, המצב נהיה טוב יותר, אך לא נעלם לגמרי- עדיין מגרד מאוד. יש לציין שיש לי גם יובש בעור, ואני משמנת אותו עם קרם-אקווזום. האם יכול להיות פתרון אחר לתופעה?

18/02/2003 | 06:55 | מאת: רמי מור - הומאופט

שירה שלום רב ראשית ,יש להכיר בעודה כי כל מצב רפואי מחייב הגדרתו וקביעת איבחון במודות רפואה מקובלים. שנית, אני איש בשורה עבורך. ניתן לשכך גרד או מחלת עור מגרדת בטיפול טבעי בקרם טבעי צמחי. בשל הריונך המתקדם אמליץ לך לסיים את התקופה בעוד מעט התאפקות ואחר הלידה בעזרת השם אוכל לבחון את הנושא. בהצלחה רמי מור

18/02/2003 | 12:08 | מאת: רויטל ברמן

שלום שירה, אני מסכימה עם רמי שללא אבחנה (אפילו לא אבחנה של רופא עור) לא אוכל ליעץ לך מה לעשות. ע"מ לאבחן עליי לקבל הרבה יותר פרטים: מתי התחיל הגרד, החמרות והטבות לאורך התקופה ומה גרם להם, מצב רפואי כללי - בעיות רפואיות אחרות, תזונה ואורח חיים וכו'. את מוזמנת לפרט יותר ואולי אוכל לעזור יותר. בכל מקרה, שיהיה במזל.

מנהלי פורום נטורופתיה