זיכרון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/02/2003 | 10:02 | מאת: מייק

יש לי שתי בעיות מרכזיות אני בן 35 ויש לי בעיית זיכרון, בטווח הזמן הקצר אני לא מצליח לזכור פרטים, אני נוטה להתבלבל ולא להעביר בצורה ברורה את מה שאני רוצה להגיד. בנוסף יש לי ירידה משמעותית בחשק / דחף המיני ניסיתי מספר פעמים סוגים שונים של ג'נסינג אבל אני לא יכול להצביע על שיפור אשמח לשמוע הצעות

16/02/2003 | 10:13 | מאת: Gubi

הי מייק, זה לא המקום והזמן להתחיל לתשאל אותך ולהפציץ אותך בעשרות שאלות שיתנו אולי מושג טוב יותר על אורח חייך, בריאותך, תזונתך, עבודתך וכו' על מנת לתפור לך חליפה בצורה של דיאטה תוספים אורח חיים בריא ועוד. לא שהם לא חשובים אבל זה בכול זאת רק פורום. מה שכן אוכל לעשות זה לתת לך כוון, ממנו אתה תצטרך מעט לקרוא וללמוד באופן עצמאי, ואז לקבל החלטות. אם האנגלית שלך מספיק טובה עשה חיפוש ב- GOOGLE: ל- CURING WITH CAYENNE במספר האתרים הראשונים שיקפצו לך תמצא חלקים מ-ספר בשם הנ"ל, שנכתב ע"י הרבליסט ידוע בשם DR. RICHRD SCHULZE תוכל לקרוא שם על השימוש שהוא עושה להקלה של מצבי שיכחה (כולל אלצהיימר) עם CAYENNE GINKGO BILOBA ו - ROSEMARY קריאה נעימה, והיה נחמד אם תוכל פעם לחזור ןלעדכן אותנו.

16/02/2003 | 11:54 | מאת: מייק

תודה על התשובה המהירה ! קצת לגבי: אורח חיי לחוץ מאוד והיה רווי מתחים שברור לי שהשפיעו על מצבי. האם אתה חושב שייש קשר בין שתי הבעיות זיכרון וחשק מיני ? אני בכל מקרה אקרה יותר בנושא ואחזור עם הארות בעתיד תודה !!

17/02/2003 | 11:20 | מאת: לילך נהרי

מייק שלום קשה לי לענות לשאלתך בפורום. אני חושבת שהמצב שהצגת מעלה הרבה שאלות חשובות שבלעדיהן קשה לי לעזור לך. אני לא מעוניינת להציע לך טיפול סמפטומטי של צמח זה או אחר, בזמן שאין לי אבחנה - זו לא נטורופתיה. אני מסכימה עם גובי שיתכן ויש בעיה בזרימת דם, אך אם אתה רוצה לרדת לשורש הבעיה, אני ממליצה לפנות לאיש מקצוע כמו נטורופת. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה