כתמי פנים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/02/2003 | 12:15 | מאת: שלי

רוויטל יקרה, תודה על תשובותייך המפורטות והמהירות. הפעם, רציתי לשאול על כתמי עור. אני סובלת מסבוריאה. לאחרונה יצאו לי כמה כתמים על העור, העור נעשה דהוי וחסר חיוניות, פתאום נפלא עליו "זקנה" כאילו שאורח החיים הקלוקל שלי מראה פתאום את תוצאותיו, בפתאומיות. אני כמעט ולא אוכלת פירות וירקות, בחודשים האחרונים עברתי לתזונה צמחונית. אני מנסה לצרות באופן יומיומי אגוזי מלך. נוטלת מולטיו יטמין ושמן נר הלילה. האם ייתכן שמצב העור נובע מנטילת שמן נר הלילה כולל הכתמים? האם וכיצד ניתן לתקן את המצב ולאושש את העור שאיבד מחיותו. יש לציין שאני במשבר נפשי זה מס' שנים, ואני מנסה לפתור את המצב, אך זה יקח עוד כמה זמן. איך עושים סדר בבלאגן, בכל זאת, למרות הנסיבות. אגב, התזונה שלי מבוססת עפ"י על סנדוויצ'ים לאורך היום. תודה. שלי נ.ב. אני סובלת גם מאלרגיות, לפני כמה ימים כתבתי על הפריחה האיומה שהופיע בידי. (ניתן להצביע על קשר?)

15/02/2003 | 09:17 | מאת: לילך נהרי

שלי שלום אני לא מאמינה שכתמי העור הם מהמולטיויטמין או משמן נר הלילה, ששניהם צריכים להטיב עם עורך. נשמע כי את במצוקה, והייתי מציעה לך ללכת לטיפול, נטורופתי או כול טיפול תומך אחר. מגיע לך יותר מעזרה בפורום. יום נעים!

מנהלי פורום נטורופתיה