תודה וחבל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/02/2003 | 18:21 | מאת: רון

לילך שלום את מקסימה ותודה רבה על התשובה המפורטת אך לא ענית בכלל לשאלתי חבל שלא קראת אותה לפני זה זה היה מונע ממך את כל הכתיבה. שאלתי האם חומצה אורית מעורבת בעוד מחלות בעיקר במחלות המפרקים האחרות מ ל ב ד גאוט (אוסטאוארטריטס וראומטיק ארטריטיס למשל), והאם יש תוספי תזונה שעוזרים לפינויה של אותה חומצה על נושא התזונה קראתי כבר בתשובתה של רויטל לאנני לפני כמה ימים. הענין שלי בנושא הוא כעובד בחנות טבע ולא כחולה מקווה שתוכלי בכל זאת לסייע לי. תודה

06/02/2003 | 20:55 | מאת: לילך נהרי

רון שלום מצטערת שלא עניתי לך על השאלה. אם כן - אני לא מכירה מחלות פרקים אחרות הקשורות בעליה של חומצה אורית. עליה של חומצה אורית לא תמיד מראה על גאוט . זה יכול להיות גם כחלק מתמונה כוללת של סנדרום איקס. לגבי התוספים עניתי לך בתשובה המפורטת. ערב טוב!

06/02/2003 | 23:12 | מאת: Gubi

1. Activated Charcoal 2. שורש סרפד 3. חליטות גרגרי סלרי. 4. Devil's Claw 5. Hawthorn 6. ברפואה סינית - Niau Xiau Wan מה קרה נגמרו לכם המים המינרלים בחנות?

08/02/2003 | 18:48 | מאת: רון

תודה לתשובתכם ולא הבנתי את נושא המים המינרלים גובי...

מנהלי פורום נטורופתיה