נשירת שיער

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/02/2003 | 23:22 | מאת: תקוה

אני סובלת מנשירת שיער חמורה . מזה מספר שנים אין לי כמעט שיער על ראשי . מדי פעם צומחות שיערות חלשות שנושרות שוב. אני מיואשת. האם יש לכך פתרון ?

04/02/2003 | 09:52 | מאת: לילך נהרי

תקווה שלום המצב שאת מתארת קיצוני מאוד. האם יש מחלות ברקע? האם את סובלת מעוד בעיות גופניות חוץ מנשירת השיער? האם את נוטלת תרופות באופן קבוע? אנא פרטי את תזונתך. לרוב אנו ממליצים על תוסף של B קומפלקס וכן תוסף של ביוטין ואבץ, אבל כפי שאת מתארת את מצבך, ארצה לדעת עוד פרטים. יום נעים!

04/02/2003 | 23:16 | מאת: תקוה

אני לא נוטלת תרופות ואינני חולה במחלה כלשהי. השיער החל לנשור לפני כ- 10 שנים ולרופאים לא היו פתרונות. היום אני כבר לא מנסה לטפל בבעיה. חשבתי שאולי בתחום זה אוכל למצוא פתרונות. השיער גדל לפעמים בצורה דלילה ונושר שוב.

מנהלי פורום נטורופתיה