תרופות בשבוע 8 - מעודכן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/01/2003 | 16:01 | מאת: מיכל

אני בשבוע 8 וסובלת מדלקת בגרון (תופעה שכיחה אצלי שלמניעתה אני נוטלת 1000 מ"ג ויטמין סי). 1. האם אין בעיה במינון זה של הויטמין? 2. אילו תרופות/טיפולים אני יכולה לקחת ללא חשש?

27/01/2003 | 10:24 | מאת: רויטל ברמן

שלום מיכל, ראשית, גם את הויטמין C כדאי להוריד ל - 500 מ"ג מקסימום. אין שום מידע על נזק אפשרי אך גם אין מחקרים על נשים בהריון ולכן המגמה היא: "פחות זה יותר" או במילים אחרות לקחת מינימום של תרופות, צמחי מרפא ותוספי מזון - בעיקר בשלב זה של ההריון, כאשר לעובר אין פילטר לדם שלך וכל מה שיש אצלך מגיע אליו. מה במקום ? דאגי לקבל בתזונה את מה שאת יכולה במקום בתוספים ושמרי על עצמך שבעתיים טוב יותר ממה שהיית לולא היית בהריון. עיקרי הדברים בקצרה: 1. נוחי הרבה !!!!!!! גם אם זה אומר כמה ימי חופש מהעבודה. 2. הרבה פרות טריים. את יכולה גם לתת להם אידוי קל (לא הרבה זמן) עם קינמון. 3. שתי הרבה מים - לא מהברז. 4. אל תאכלי בשבועיים הקרובים דברי מתיקה, עוגות, גלידות וכו' - סוכר מחליש את מערכת החיסון. 5. אל תאכלי במהלך המחלה ארוחות כבדות והרבה חלבונים - זה גם מחליש את פעולת מערכת החיסון מאחר וזה מזרים את רב הדם לקיבה והמעיים לעיכול המזון - על חשבון מערכת החיסון. תאכלי מרק אשר בושל עם הרבה ירקות (ירקות שורש, ירקות כתומים, קישואים), לחם קלוי עם אבוקדו/טחינה, ירקות מאודים או אפויים - אוכל קל אשר מתעכל מהר. התוסף היחידי אשר מומלץ לך כעת הוא הפרה-נטאל. תרגישי טוב ומהר ושיהיה לך המון בהצלחה והריון קל.

27/01/2003 | 12:12 | מאת: מיכל

תודה רבה על התשובה. אבקש רק לדעת היכן ניתן לרכוש את הפרה-נטאל, האם נדרש מרשם ומה הוא מכיל? בברכה, מיכל.

מנהלי פורום נטורופתיה