גישת המטפל הנטורופת לטיפול במחלת האלצהיימר.

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/01/2003 | 18:17 | מאת: shay eyal

שלום קוראים לי שי ואני סטודנט לנטורופטיה שנה רביעית במסגרת השנה הרביעית קיבלתי משימה לברר מהי גישת המטפל הנטורופט לטיפול במחלת האלצהיימר אשמח אם אחת מכן או שתיכן אבל כל אחת בנפרד יענו לי וישירו את הדע שלי בהערכה רבה שי. א. האם התנסת בעבר בטיפול במחלת האלצהיימר ב.מהי שכיחות התופעה במרפאה שלך. ג. באיזה שלב המטופל מגיע לטיפול אצלך. ד. מהו טווח הגילאים שמגיע לטיפול בבעיה . ה.מהם הטיפולים הנטורופטיים לטיפול בבעיה ו.האם קיימות תופעות לוואי בטיפול. ז.מהי התמדת המטופל בטיפול. ח איך את רואה את המחלה והטיפול בה מה בא קודם על מה לשים דגש על מה לא. ט. האם יש מקום לשילוב הרפואה הקונבנציונאלית עם הנטורופטית בטפול בבעיה וכיצד מתבצע הטיפול. י.האם קיים שיתוף פעולה עם מרופא משפחה ,ומטפלים אחרים וכיצד. יא. מה נחשבת לדעתך הצלחה בטיפול. בתודה מראש שי

20/01/2003 | 18:51 | מאת: רויטל ברמן

הי שי, אמרתי זאת בעבר ואומר שוב, פורום זה הוא לא המקום לאסיפת נתונים אפידמיולוגיים על מחלות ועל טיפולים נטורופתיים. בפורום זה אנו עונות על שאלות ספציפיות הנוגעות למצב קיים או על שאלות ידע לגבי מוצר/תוסף/צמח וכו'. את המידע שאתה מבקש תוכל להשיג ב - Text Book Of Natural Medicine של בסטיר. אני מתפלאה שלא עשית זאת. האמת, זה נראה לי ממש חוצפה "לזרוק" עלינו את העבודות שלך...טוב מילא, סטודנטים ישארו תמיד סטודנטים.Nice Try. בהצלחה בעבודה.

מנהלי פורום נטורופתיה