הריון ותרופות לא קונבנציונליות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/01/2003 | 18:35 | מאת: רונית

שלום , אני שואלת בשם חברה שלי שהיא בהריון. היא בהריון בחודש רביעי או חמישי (אני לא זוכרת בדיוק) ונתגלתה אצלה פטריה זיהומית ברגל. הפטריה לא זיהומית, אבל בגלל שהיא גרדה זה הפך לזיהום, הרופא לא ממש שש לתת לה תרופות בזמן ההריון ובסוף הוחלט על אנטיביוטיקה בשם אורבניל. מייעצת לטיפולים אלטרנטיביים הציעה לה להשתמש ב"שמן זרעי קנביס" אך לא ידעה לציין אם מותר או אסור לשימוש לאישה בהריון. האם החומר מוכר ומותר לשימוש לנשים בהריון? אם כן, האם להשתמש בו בנוסף לאנטיביוטיקה? תודה מראש רונית

16/01/2003 | 22:16 | מאת: אהרוני Biomagnetics

למען הסר ספק בשימוש בתרופות בזמן הריון אני ממליץ להשתמש בחמצן מיוצב ( STABILIZED OXEGEN ,) זו צורה של ריכוז חמצן בצורה נוזלית (לא מי חמצן) . מורחים אותה על הפצ,פטריה והוא נרפא מיד. החומר לא מסוכן לנשים בהריון . אפשר גם לשתות פרטים נוספים אצלי בדוא"ל

18/01/2003 | 12:13 | מאת: רויטל ברמן

שלום רונית, אני ממליצה בחום על טיפול מקומי ולא סיסטמי. יש פטרייה וזיהום ברגל אז אפשר למרוח וחומרים חזקים נוגדי חיידקים/וירוסים/פטריות ולשמור על היגיינה לכמה ימים על שהזיהום עובר. למשל קרם המכיל אכיניציאה ופיטולקה במינונים חזקים, משחת פרופוליס חזקה, תמצית טוג'ה או מור לשימוש חיצוני. אם את רוצה לרכוש קרם כזה ואינך יודעת מהיכן צרי איתי קשר בטלפון או אי-מייל ואשלח אותך לבית עסק אמין ואיכותי לצמחי מרפא שם תוכלי להזמין את הקרם. אני מאוד לא ממליצה על טיפול אנטי-פטרייתי סיסטמי, קונבנציונלי או אלטרנטיבי, בזמן הריון ואני בוודאי לא ממליצה על שמן זרעי קנביס. כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה