כאבי מחזור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/05/2001 | 16:57 | מאת: תמר

דר' שלום, אני בת 30 וסובלת מאד מכאבי מחזור הכאבים לפעמים כ"כ חזקים שאפילו כדור לא תמיד עוזר פעמים קרה לי מצב של כמעט עילפון באמצע הרחוב הייתה תקופה בה לקחתי גלולות למניעת הריון וזה עזר מאד הכאבים נעלמו לי כמעט לחלוטין אך מסיבה רפואית נאסר עלי להשתמש שוב בגלולות מה ניתן לעשות? תודה תמר

31/05/2001 | 22:11 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לתמר, קחי ויטמין B6 עם מגנזיום ואני מבטיחה לך שאחרי לקיחה רצופה של חודשיים (בערך...) הכאבים יפחתו ולא יהיה נורא כל-כך. כל טוב.

20/07/2002 | 16:46 | מאת: נועה א.

לד"ר יהודית לריה איזה כמות של ויטמין B6 ואיזה כמות של מגנזיום. תודה נועה א.

03/06/2001 | 11:52 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

לתמר טיפול קינסיולוגי יעזור. טיפול ללא תרופות.

03/06/2001 | 13:20 | מאת: שי

שואל ברצינות.

20/07/2002 | 16:43 | מאת: נועה א.

לתמר שלום נראה לי שזו צרה של המון נשים ולצערי אני לא מצאתי עד היום פתרון. אני בת 37 ומגיל 30 והלאה לערך כל השנה הכאבים רק מתחזקים. רציתי לשאול אותך אם גם אצלך זה לפני המחזור אצלי שיא הכאבים זה ממש כמה שעות קודם ובשבוע האחרון זה היה כל כך חזק, שלא יכולתי לנשום ולהמשיך לנסוע באוטו. אולם הכאבים היו באזור החזה ובגב ולא בבטן התחתונה רק אחרי 5-6 שעות של כאבים איומים הכאבים ירדו למטה. עכשיו רוצים לשלוח אותי לכל מיני בדיקות לכן אני שואלת אותך אם זה דומה גם אצלך ואילו גלולות עזרו לכך והאם הטיפול שהוצע באתר עזר לך . אשמח מאד לקבל תשובה תודה נועה א.

מנהלי פורום נטורופתיה