ליחה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/01/2003 | 10:15 | מאת: גילי

שלום אני בהריון ומאוד מקוררת ויש לי ליחה. כל שנה בחורף אני סובלת מזה ובד"כ אני מפסיקה לשתות ולאכול חלב וזה מאוד עוזר. בהריון הכי בא לי מוצרי חלב ולכן אני מחפשת פתרון אחר כדי להקטין את כמות הליחה. האם יש למישהו רעיון? יום טוב גילי

09/01/2003 | 11:54 | מאת: דליה

גילי שלום, יכולה להמליץ לך על תכשיר מעולה על בסיס מיצוי צמחים ושמנים אתריים שמטפל בבעיה- תרסיס לגרון - טבעי לחלוטין ומתאים גם לנשים בהריון. דליה 914983-055

09/01/2003 | 17:19 | מאת: רויטל ברמן

הי גילי, יש לי רעיון מצויין - עברי לחלב אורז (Rice Dream עם וניל טעים) או חלב סויה (של צוראל למשל) או חלב שקדים או חלב שיבולת שועל (יש בחנויות טבע). יש היום בשוק אין סוף מוצרים: מעדני סויה (לא הכי טבעי בעולם אך עדיף מגלידות ומעדני חלב במצבך) - השוקולד טעים..., מעדני אורז, גלידות טופו וכו'. אם חסר לך תחליך ספציפי כתבי ונחפש פיתרון נוסף. בנוסף בדקי דרכים לשפר את מערכת החיסון שלך - האם את לוקחת פרנטל אכותי ? האם את אוכלת בריא ? האם את נחה הרבה ומקפידה על חום גופך ? האם את עושה הליכות (מאוד מומלץ) ? הריון מוצלח ורק בריאות לשניכם/שתיכן.

09/01/2003 | 18:43 | מאת: גילי

מכיוון שאף פעם לא ניסיתי חלב סויה- האם אפשר להתיחס אליו כמו חלב רגיל כלומר לעשות איתו קפה? סליחה על הבורות. אני נחה הרבה ואוכלת הרבה פירות וירקות. אני לא לוקחת פרנטל רק תוספת ברזל. לפי הבעיטות, אצלו שם בפנים הכל בסדר. הוא מרגיש טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה