קנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/01/2003 | 21:43 | מאת: עידית

שלום לכולם אני יודעת שנושא הקנדידה נדון בפורום זה עשרות פעמים ואכן למדתי רבות, אך בכל זאת יש לי שאלה: האם יש למישהו מתכון ללחם ללא שמרים אני מחפשת כבר המון זמן ואף אחד לא יודע לעזור לי אשמח לתשובה

07/01/2003 | 13:04 | מאת: לילך נהרי

עידית שלום לחם ביתי ללא שמרים הוא לחם שאור. בלחם זה משתמשים בבצק ש"עמד" כמה ימים והחמיץ ולכן גם הלחם יוצא קצת חמוץ. יש לי מתכון ללחם שיפון ללא שמרים, אך האמת שניסיתי אבל הוא לא יצא לי מוצלח בכלל. יש הרבה לחמים בחנויות טבע ללא שמרים ושווה לנסות. אם את רוצה אני יכולה לכתוב לך את המתכון. יום נעים!

21/01/2003 | 22:37 | מאת: איוון

לילך הי'! יש לחם ללא שמרים של דר' מארק ויש לחם השדה גם ללא שמרים ניתן להשיג את הלחמים בחניות טבע.

מנהלי פורום נטורופתיה