תוספת חלבונים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/01/2003 | 12:02 | מאת: יעל

שלום, אני בת 48 והתחלתי לקחת אבקת חלבונים - חומצות אמינו במחצית המינון המומלץ בצמוד לפעילות ספורטיבית. במקור זאת אבקה שאמורה לעזור לפתח שרירים לספורטאים ולהוסיף משקל. (זאת לא בדיוק הכוונה שלי). האם יש נזק בזה? האם זה יכול להיות טוב לילדה בת 15 שהתזונה שלה מאד לא מגוונת? בתודה יעל

01/01/2003 | 15:36 | מאת: רויטל ברמן

שלום יעל, ראי תשובתי בנושא: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=34604&t=34452 אני אינני תומכת של מתן אבקות חלבון לאנשים. זה מיותר וסתם נועד לסחיטת כספים, בעיני. בעתיד ימכרו כמוסות מים עם הוכחות שמאחר וגופנו מורכב מ - 70% מים הוא זקוק לתוספות ע"מ לא להגיע לחסר... כל טוב.

02/01/2003 | 09:14 | מאת: יעל

תודה על התשובה. האם זאת אומרת שצריך להזהר מעודף חלבונים סתם בתזונה רגילה? לספור? לחשב? והאם יש עצה אחרת בכדי להעלות במשקל? במקור אבקת החלבונים הגיע אלינו עבור הבן, בן 27 שהוא גבוה ומאד רזה ולא מצליח להעלות במשקל.

מנהלי פורום נטורופתיה