אזנים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/12/2002 | 11:14 | מאת: נועה

שלום רויטל לפני כשבוע הפנית אותי לתשובה שנתת בהקשר לדלקות אזנים חוזרות, הצטברות נוזלים ומתן אנטיביוטיקה מונעת. בתשובה הזכרת כי ניתן לתת צמח אסטרגולס שאלתי הינה: ביתי בת שנה ושלושה חודשים- היכן רוכשים את הצמח, כיצד הוא ניתן (כתוש, מיצוי...) ובאיזה מינון יש לתת אותו לילדה בגיל זה? ואחרון: מה פעילותו ובמה הוא עוזר? תןדה רבה

01/01/2003 | 15:13 | מאת: רויטל ברמן

שלום נועה, את יכולה לפנות אליי באי-מייל ואכוון אותך לבית עסזק טוב לצמחי מרפא בת"א, שעושה משלוחים (אני נמנעת מלהשתמש בפורום ככלי פרסום). חוץ מזה, אולי יש תוסף מזון של סולגאר או חברה אחרת המכיל את הצמח, אך כאן אינני ערבה לאכותו ויעילותו (האם ניתן מינון יעיל או פחות מכך). כל טוב.

04/01/2003 | 13:13 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

טיפול בעזרת ביומגנטים נותנים את התשובה הנכונה לבעיה . כך טיפלתי גם בילדי ויתר ילדי המשפחה כך שחסכתי מה אנטיביוטיקה וכל מיני תוספים אחרים. היה לי בן שהרופאים לחצו לעשות לו כתפתורים וגם את מנעתי בעזרת הביומגנטים פרטים אצלי בדוא"ל

מנהלי פורום נטורופתיה