פירות יבשים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/12/2002 | 10:21 | מאת: עדנה

רציתי לברר למי ערך תזונתי גבוה יותר לשמירת עור הפנים לפירות טריים או פירות יבשים.

29/12/2002 | 17:27 | מאת: רויטל ברמן

שלום עדנה, זו לא תחרות ואין מנצחים. לכל אחר יתרונות משלו. הפירות הטריים מכילים הרבה נוזלים החשובים מאוד לעור מתוח, וויטמין C - נוגד חימצון מצויין ובריא גם לעור. המיובשים עשירים מאוד במינרלים שגם להם חשיבות בבריאות בכלל ובריאות העור בפרט. אכלי את שניהם - אלא אם את מצטמצמת בצריכת סוכר (בגלל סוכרת, קנדידה, מערכת חיסון חלשה, השמנה, אקנה וכו') - במקרה זה התרחקי מפירות יבשים. כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה