ויטמן סי וסינוסיטיס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/12/2002 | 18:53 | מאת: שפרית

שלום! ברצוני לדעת את יעילות נטילת הויטמין בזמן המחלה (!!!) , מה המינון המומלץ ומאיזה מינון הויטמין רעיל? תודה

24/12/2002 | 09:24 | מאת: לילך נהרי

שפרית שלום בכול מה שקשור על מינונים לגבי ויטמינים ומינרלים אין תשובות חד משמעיות, אולי בגלל שכול גוף מגיב אחרת וזקוק לדברים אחרים. כמו תרופה שעוזרת לאחד ולשני גורמת לתופעות לוואי חמורות. בסינוסיטיס חריף(בזמן התקף) מומלץ לקחת ויטמין C כול שעתיים. אפשר לשים תחבושות חמות על איזור הסינוסים. מבחינה נטורופתית סינוסיטיס כרוני הינו כתוצאה של אלרגיה. במידה וזה המצב אצלך, אמליץ לך ללכת לטיפול נטורופתי, שיבדוק הנטורופת לאילו מזונות את אלרגית. יש צמחים שיכולים לעזור כגון HYDRASTIS, חותם הזהב.

מנהלי פורום נטורופתיה