חריקות שינים ודם מין הכניכיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/12/2002 | 17:14 | מאת: מייקל

שלום אני בן 44 מצב כללי טוב במצב משומש כאשר אני יושן בלילות יש לי חריקות שינים ומין הכניכיים יורד דם דם זה גרורם לי שדרכי הנשימה שלי יחסמו ואני נוחר אני מעונין לדעת עים יש פיתרון בתודה מיקי

17/12/2002 | 20:40 | מאת: לילך נהרי

מייקל שלום הפתרון הכי טוב זה ללכת לאורטודנט שיעשה לך סד לפה שתוכל לשים בלילה, כך שלא תחרוק את שינייך. במידה והדימום מהחניכיים רק בעקבות חריקת השיניים - זה הפתרון. במידה ויש דימום מהחניכיים בלי קשר לחריקת השיניים, כדאי לקחת תוסף של Q10.

מנהלי פורום נטורופתיה