ויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/12/2002 | 14:14 | מאת: שלום

שלום רב אני בן 52 לאחרונה יש לי לחץ דם 140/85 אני לוקח באופן קבוע מולטי ויטמין של סופר מדיק בתוכו נוספים ג'ינסינג סבירי +ג'ינקו בילובה + Q10 השאלה אחד משלושת הנוספים יכולים ליגרום ללחץ דם גבוה תודה

17/12/2002 | 16:55 | מאת: רויטל ברמן

שלום שלום, התשובה היא כן - בהחלט !! הג'ינסנג הוא צמח מעורר ומחמם, ושימוש בו יכול לא רק להעלות לחץ-דם (ולכן הוא אסור לסובלים לבעיה זו), אלא גם לגרום לדופק מואץ, דפיקות לב חזקות, חום והזעה וסימפטומים נפשיים של עצבנות וחוסר-מנוח. צמח מרפא זה הוא נפלא ונהדר - אבל אך ורק למי שמתאים לו הצמח ולא לכל אחד !! השימוש המודרני בצמחים ללא מרשם וידע מקצועי הוא מסוכן - ואתה דוגמא מצויינת. דרך רגב, גם הג'ינקו בעייתי ואסור לאנשים הנוטלים תרופות "מדללות דם" כגון אספירין וקומאדין, או הסובלים מחוסר-קרישיות של הדם (תרומבוציטופניה לדוגמא). לסיכום - הפסק תוסף זה וגש לנטורופת/ית לייעוץ מסודר. למידע נוסף על טיפול ביתר לחץ דם: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=44116&t=44095 לבריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה