כולסטרול נמוך

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/05/2001 | 22:16 | מאת: דני

שלום - בבדיקות דם תמיד יש לי רמה נמוכה של כולסטרול כללי - 135. למרות שהרופא אמר לי שככל שהוא נמוך יותר כך יותר טוב, יש מחקרים שמראים שרמה כזו בהחלט לא אופטימלית ויכולה לגרום לדיכאון, חולשה, התנהגות אלימה ואפילו מעלה את הסיכוי לשבץ כתוצאה מכלי דם חלשים. האם יש תוספים שיכולים לעזור להעלות את הרמה כך שהיא תהיה קרובה ל-200 שזה אופטימלי?

28/05/2001 | 00:56 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לדני אני לא מכירה תוספים שמעלים כולסטרול . יש מספיק כולסטרול במזון. כל טוב

03/06/2001 | 22:59 | מאת: מיכל-סטודנטית לרפואה

אולי זה לא מקומי לענות אבל כולסטרול 200 הוא בכלל לא אדיאלי. להפך. היו רוצים להוריד את כולם לסביבות 160 רק שזה לא כל כך אפשרי... אז תשמח!!!

מנהלי פורום נטורופתיה