תערובות צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/11/2002 | 17:30 | מאת: פרח

מצאתי ב"איתנים" פרסום על תערובות צמחי מרפא ובין היתר על: Bנרגי לחיזוק כללי ועל ממורי פלוס לשיפור הזכרון והריכוז. אני בת 67, סובלת מפרקינסון בצורה קלה (רעד ביד ימין) ומלחץ דם המאוזן ע"י איקפרס. חוץ מזה מצבי הבריאותי טוב. האם אוכל לקחת את 2 התערובות שלעיל לדעתכם? תודה

27/11/2002 | 09:54 | מאת: לילך נהרי

פרח שלום אני לא יודעת מה הפורמולות מכילות, אנא כתבי לי

28/11/2002 | 17:46 | מאת: פרח

לילך שלום ותודה על תשובתך. להלן הפירוט: Bנרגי מכיל זעפרן, גוארנה, רוזמרין, ג'ינסנג סיבירי, סחלב, גי'נסנג קוראני, רותא, מסטיק תימני, יוניפרי, ג'ינקו בילובה. ממורי פלוס מכיל: זעפרן, שום, ג'ינקו בילובה, גוארנה, גי'נסנג סיבירי וקוריאני, אצות ים, סלביה, אזוב מצוי.לילך נהרי כתב/ה: > > פרח שלום > אני לא יודעת מה הפורמולות מכילות, אנא כתבי לי

מנהלי פורום נטורופתיה