פרחי באך ו-COOLI שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/11/2002 | 13:12 | מאת: רון

הדברים האלה פועלים.... ומהר? יש פה מישהו ראלי ומציאותי שניסה אותם וראה שינוי משמעותי שהמשמעות שלו הייתה שהדברים האלה באמת פועלים?

24/11/2002 | 07:10 | מאת: לילך נהרי

רון שלום, אני אישית לא מטפלת בפרחי באך אך מחברים למקצוע שמעתי סיפורי הצלחה מדהימים. כמובן שלא תמיד זה מצליח וצריך "ליפול" על מטפל טוב ולפעמים צריך סבלנות. אני לא יודעת מה זה COOLI, תוכל לפרט?

24/11/2002 | 16:57 | מאת: רון

COOLI זה מוצר שמורכב מפרחי באך ואמור להרגיע... בכל אופן צריכים מטפל? פרחי באך לא יכולים לעבוד בלי מטפל? אם כך אולי הכל פסיכולוגי.... אני צודק?

מנהלי פורום נטורופתיה