מולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/11/2002 | 19:36 | מאת: קובי

שלום רב ! אני פניתי אלייך בקשר למולטי ויטמין והתופעות לוואי .ובכן פעלתי לפי עצתך והפסקתי את לקיחת התוסף והכל חזר לקדמותו והתופעות פסקו .האם יכול להיות שאני רגיש לתוסף? יכול לבהיות דבר כזה הרי ויטמינים יש גם במזון .בכל אופן אני אשמח לשמוע את חוות דעתך בשנית בכבוד רב קובי

19/11/2002 | 08:46 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

מעבר לויט והמינראלים יש חומרים אחרים בכדור בשביל לייצב אותו , לשמר אותו, ואלמנטים אחרים. ייתכן גם כי ריכוז מסויים באחד המרכיבים אינו מתאים ולכן גם בגלל זה והנ"ל מפתח אלרגיה - רגישות ולא מתאים. הדרך שלי בענין זה היא לנסות להחליף לחברות אחרות עד שתמצא את המתאים, יש לסגור עם בית הטבע או החנות על הענין הזה בכדי שתוכל להחזיר את המוצר!!! רק בריאות!

20/11/2002 | 08:04 | מאת: לילך נהרי

קובי הסבירות לתופעות שציינת ממולטי ויטמין הן אפסיות, אך הן עובדה, כך שכן - סביר להניח שאתה מאוד רגיש למשהו שקיים בתוסף. אם אתה מאוד מעוניים לקחת תוסף עשה לפי עצתו של יואל.

מנהלי פורום נטורופתיה