ויטמינים לילד בן 5

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/11/2002 | 09:59 | מאת: תמר

שלום רב, בני בן חמש וחצי, ילד בריא, רזה, אוכל זה לא התחום החזק שלו, אך הכי בעיתי זה שהוא לא אוכל בכלל פירות וירקות (ממש כלום). חשבתי שצריך לתת לו תוספת ויטמינים אך יש בשוק כל כך הרבה חברות וכל כך הרבה סוגי ויטמינים שאין לי מושג במה לבחור. אודה לך על עזרתך. תודה, תמר

11/11/2002 | 13:29 | מאת: לילך נהרי

תמר שלום עצתי אליך קודם כול למצוא מה הילד כן אוהב. הרבה ילדים לא אוהבים פירות וירקות אך רוטב עגבניות הם אוהבים, או בננה. מצאי את מה שהוא אוהב ותני לו כמה שיותר. לגבי תוסף - רצוי לתת לו מולטי ויטמין. אני משארת שזה יהיה מולטי ויטמין למציצה, ולכן כדאי מאוד לשים לב שאין במוצר אספרטיים או סוכר (שיכול גם להרשם כ: סוכרוז, גלוקוז, פרוקטוז). יש את זה להרבה חברות מובילות.

מנהלי פורום נטורופתיה