השפעות פירחי בך לעומת תרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/05/2001 | 00:47 | מאת: יריב (החלפתי את שלמה)

שלום רב דוקטורים!! האים פירחי באך משפיעים על המח באותה צורה כמו תרופות פסיכיאטריות? ובאיזה מידה הפירחי משפיעות יחסית לתרופות? ואם לא אז איך פירחי בך משפיעים? תודה רבה על התשובות פעם קודמת אפילו שאתם לא זוכרים וסליחה שניזכרתי מאוחר מדי.

25/05/2001 | 00:14 | מאת: ד"ר יהודית לריה

ליריב פרחי באך לא משפיעם כמו תרופות פסיכיאטריות,לא באותה מהירות בכל אופן. פרחי באך מניסיון שלי משפיעים בעיקר רק במיקרים לא כלכך קשים במיקרים קשים במיוחד חייבים תמיכה פסיכיאטרית, פרחי באך מרגיעים בעיקר.,טובים מאוד כעזרה ראשונה ומיקרים של לחץ חולף. כ ל טוב

25/05/2001 | 22:33 | מאת: יריב

לד"ר יהודית לריה . תודה על התשובה . יריב

מנהלי פורום נטורופתיה