שקדים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/10/2002 | 11:37 | מאת: מירי

שלום רב, קראתי מאמר של ד"ר גדעון עירון באתר האינטרנט tevalife אודות צמחי מזון בעלי סגולות, הטוען, שבשקדים - גם מרים וגם מתוקים - יש ציאנידים. לתומי חשבתי שרק בשקדים מרים יש ציאנידים. הדבר מדאיג אותי משום שאני נוהגת לתת לבתי הקטנה מדי יום כף של שקדיה (שקדים טחונים), האם זה מזיק? האם אכן יש בשקדים ציאנידים?

31/10/2002 | 12:32 | מאת: רויטל ברמן

הי מירי, הסירי דאגה מליבך, ציאנידים - למרות שמם המפחיד - הם בעצם נוגדי חימצון אשר מאוד טובים ומועילים לבריאותנו, שמם המלא הוא קבוצת הפרואנטוציאנידים. :-)

מנהלי פורום נטורופתיה