הקלה בתסמונת קדם ויסתית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/10/2002 | 23:51 | מאת: גליה

יש משהו שיקל על התסמונת הקדם ויסתית הקשה שלי? תודה

28/10/2002 | 09:51 | מאת: לילך נהרי

בהחלט יש הרבה דברים שאפשר לעשות כדי להקל על PMS. אנא כתבי לי מאלו סמפטומים את סובלת

28/10/2002 | 10:20 | מאת: גליה

אז ככה: מספר ימים לפני המחזור אני עצבנית בצורה נוראית. מדוכאת נורא, ממש כל דבר נראה לי סוף העולם. רעבה נורא, בעיקר לממתקים.

25/12/2006 | 11:51 | מאת: לירון

לילך שלום אני סובלת מתסמינים קדם וויסתיים(יותר נפשי פחות פיזי) שמשבשים לי את ההרגשה ואת המהלך התקין היומיומי,יש לי תחושה של דיכאון, עצבות,מתח, דאגה ייתרה, עצבנות,נוטה להתפרציות. רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו בנידון ואם קיימים תכשירים טבעיים להפחתת התיסמונת הקדם וסתית. תודה.

מנהלי פורום נטורופתיה