כמוסות שמן נר הלילה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/10/2002 | 07:59 | מאת: חן

שבוע טוב, ברצוני לברר באם אכן ....אמת בפרסום על כמוסות שמן נר הלילה אשר מיקלות על תופעת גלי החום ( גלי גיל....). המלצה על לקיחתן קיבלתי מנטורופט ואודה על תשובתכן בהקדם. תודה, חן

13/10/2002 | 09:26 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

מה לעשות צודק הנטורופת שאמר לך זאת. יחד עם זאת, יש לציין כי התגובה הינה אינדוודואלית ויכול להיות כי צריך לבדוק מינון תואם ולחילופין שימוש באמצעים אחרים לאותה תופעה עם צמחים או ויטמינים אחרים בתוספת או בלי שמן נר הלילה. רק בריאות!

13/10/2002 | 21:12 | מאת: חן

ראשית, תודה שענית כל כך מהר, שנית- את כמוסות שמן נר הלילה ניסיתי, לוקחת אותן כבר שבועיים, לשביעות רצוני המלאה, הכמוסות האלה מחוללות פלאים.... אין שחיה יותר בבריכת ... גלי - גיל ( גלי חום...חחחחח) ואני לוקחת אותן ביחד עם ויטמינים "צנטרום סילבר" כמוסה אחת של שמן נר הלילה , אני בולעת פעם ביום, ביחד עם ארוחת צהרים. אי לכך... נסיון טוב יש לי עם הנ"ל.... והכמוסות הן מתוצרת חברת GNC ( עשיתי להם פרסומת מבלי שייבקשו:-))) } העיקר הבריאות!!!!!!!!!! חן

13/10/2002 | 20:59 | מאת: גוני

יש שמן נר הלילה בצורת טינקטורה הנלקחת מתחת ללשון. האפקטיויות שלהם רבה והמינון נמוך יותר והמחיר זול מאוד

13/10/2002 | 21:06 | מאת: חן

הכמוסות הן לבליעה ולא ללקיחה מתחת ללשון, אני מדברת על כמוסות שקניתי אצל היבואנים של חברת GNC ( מותר פרסומת??? :-))) ועלי הן השפיעו מצויין, מעל ומעבר למשוער..... והייתי סקפטית. שנהייה בריאים!!!

16/10/2002 | 09:06 | מאת: לילך נהרי

אני תומכת בגישתו של יואל - אכן כמוסות שמן נר הלילה טובות לא רק לבעיות גיל המעבר אלה לבעיות הורמונליות של מערכת הרביה אצל נשים בכלל

מנהלי פורום נטורופתיה