בגרות מינית מוקדמת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/10/2002 | 20:57 | מאת: נעה

בתי בת שבע וחצי, מתחילה לפתח סימנים של התבגרות מינית מוקדמת (צמיחת שער ערווה ושדיים), וסובלת מבעיה של הרטבה לילית עדיין (אני לא יודע אם זה קשור). אשמח לדעת מה ניתן לעשות, וכמו כן הפניה למקורות טיפול קונבנציונלי ולא קונבנציונלי

07/10/2002 | 06:28 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב לפנות בהקדם לרופא הילדים אשר יבצע עם אנדוקרינולוג ( מומחה התחום ההורמונלי) את הברור ההורמונלי הנדרש. אין מקום להרפתקאה בדבר טיפול לא קונבנציונלי לעיכוב הליכים שכאלה. בהצלחה רמי מור

14/10/2002 | 00:13 | מאת: רויטל ברמן

שלום נעה, וודאי כי בתך לא צורכת מזונות המכילים הורמונים כמו מוצרים מהחי (בתעשיית הבשר מזון החיות מועשר כל חייהם בהורמונים ע"מ לזרז את צמיחתם כדי שהתחום יהיה יותר רווחי), ולא צורכת יותר מידי שומן בתזונתה, משום שזה מגביר את רמות ההורמונים בגופה. כל זאת במקביל לאיבחון רפואי. רק בריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה