אבקת מרק

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/10/2002 | 09:36 | מאת: הילה

איזה תחליף יש לאבקת מרק וכמובן שיתן טעם למרק ,תחליף שמצאתי בחנות טבע היה חסר טעם האם יש לך המלצה לתיבול מרק במקום האבקות המכילות חומר משמר מונוסודיום וכו'

05/10/2002 | 13:35 | מאת: קירה

ידע אישי ולא מקצועי: (אני לא יודעת אם נהוג פה בפורום להגיב על הודעות של אחרים ע"י משתתפים ולא אנשי מקצוע) אני יודעת שיש בבתי טבע אבקות מרק אורגניות שהן לא רעות בכלל, לדוגמא זו של מרק ירקות. אני לפעמים משתמשת בה לתיבול אורז, ויוצא לא רע. אבל לדעתי האישית, התיבול הטוב ביותר זה תבלינים (פטרוזיליה, טימין, ותבלינים יבשים) וירקות שורש (בצל/כרשה/גזר וסלרי ושורש פטרוזיליה).

05/10/2002 | 21:54 | מאת: רויטל ברמן

תודה על תגובתך, ב-ו-ו-ד-א-י שמותר ואף רצוי שמשתתפים יענו על שאלות. בגלל זה קוראים לזה פורום ולא "הכה את המומחה". לומר לך את האמת חסרות לי מאוד תגובות הגולשים ובעיקר פידבק על עצות שאני נותנת, כדי שאני לא ארגיש שאני פועלת בואקום. יש המון מקום לתגובות, הבאת נסיון אישי וכל מה שעולה בדעתכם. זו המטרה של פורום - החלפת מידע ורעיונות. לצערי בפורום זה אנשים גולשים, שואלים ונעלמים... אולי תתחילי מסורת חדשה. :-)

05/10/2002 | 21:55 | מאת: רויטל ברמן

שלום הילה, אני מצטרפת לתשובה של קירה וזורקת עוד 2 רעיונות: מיסו (מוצר המבוסס על סויה מותססת) כתחחליף לאבקת מרק ורוטב סויה. שווה לנסות.

08/10/2002 | 15:20 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

מי צריך אבקת מרק! בהרבה חנויות תבלינים יש תחליפים אשר לא מכילים כימיקלים מזיקים. אפשר להוסיף הרבה סלרי פטרוזיליה והרבה ירקות ארומטיים וקבל אחלה מרק ללא כימיקלים צריך להפעיל את הדמיון אגב מישהו שם פלפל אנגלי במרק? זה משהו משהו

מנהלי פורום נטורופתיה