כיצד מטהרים כבד?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/10/2002 | 05:06 | מאת: מישל

שלום לכולם נטלתי במשך שנים רבות כל מיני תרופות, וכעת אני רוצה לטהר את הכבד בדרכים אלטרנטיביות כמובן. מה ניתן לעשות בנידון? אודה לכל מגיב/ה

02/10/2002 | 09:30 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

טיפול בשיטת הבריאות הטבעית בייעילות מרבית תוכל לטהר את גופחה מכול הרעלים לקבלת פרטים 8846105/6-09 דליה ודוד הבריאות הטבעית בתזונה נכונה

05/10/2002 | 20:30 | מאת: רויטל ברמן

שלום מישל, שאלת שאלה חשובה, עם תשובה ארוכה. טיהור הכבד מתרופות לאדם כמוך מומלץ שיעשה בפיקוח רפואי (/נטורופתי) מכמה סיבות: 1) אולי את מורידה תרופות אשר הורדתן עלולה לגרום לחוסר איזון כלשהו בגוף. 2) גם אם לא - דטוקסיפיקציה (ניקוי רעלים) רציני ויסודי גורר בד"כ להופעת ריאקציות כגון ירידת לחץ דם (סחרחורת, דפיקות לב, התעלפות), חולשה, לעיתים כאבי ראש, שלשולים, הזעות וכו'. רצוי שיהיהבנגישות איש מקצוע שכבר מכיר את מצבך הרפואי ויוכל לפקח ולהדריך אותך איך להמשיך במקרה כזה. 3) תמיכה נפשית לאורך התהליך והדרכה ספציפית עבורך, בהשאם ליכולתך וההענות שלך. אבל, מאחר ואת אדם חופשי, את יכולה כמובן לעשות זאת לבד בבית. יש מגוון רב של שיטות ניקוי. הדברים החשובים ביותר בכולם הם: -המנעות מוחלטת ממזון סינטטי ומעובד: חומרי שימור, חומרי טעם וריח, צבעי מאכל, מונוסודיום גלוקונאט, חומץ, מזון משומר או מעושן וכל דבר אחר ברשימת המרכיבים של מזון אותו את לא מזהה. -המנעות ממלח, סוכר וממריצים (קפה, תה, קולה, קקאו). -שתייה מרובה. -המנעות מוחלטת ממזון מהחי - בשר, עוף, חלב ומוצריו, גבינות, ביצים, אפילו דגים בשלב ראשון (3-4 שבועות) - ואח"כ רק דגי-ים צפוני. -הקפדה על מזון טבעי ושלם, עם מינימום עיבוד ותבלינים.- הרבה ירקות ירוקים, פירות ואורז. מכאן כל שיטה משתנה, יש המתחילות רק עם פירות ואח"כ מוסיפות ירקות ואורז וכו', יש דיאטות המתרכזות סביב אורז וירקות, דיאטות המרשות יוגורט, אשל וצנימים, שיטות המבוססות על צום מוחלט למשך כמה ימים ומיצי ירקות (כאן מוכרחים לעשות זאת ללא פיקוח רפואי צמוד) וכו'. את מוזמנת ליצור איתי קשר גם באי-מייל. לבריאות ובהצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה