טיפות קולי והרטבת לילה.

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/09/2002 | 09:14 | מאת: אלין

יכול להיות קשר בין טיפות קולי (פירחי באך) לבין הרטבת לילה? הבן שלי, בן שמונה, אף פעם לא הרטיב בלילה. לפני כשבועיים התחלתי לתת לו טיפות קולי ומאז הוא הרטיב 4 פעמים. אם יש קשר, מה ניתן לעשות?

24/09/2002 | 11:57 | מאת: רויטל ברמן

שלום אלין, לפי תאורך זה נראה לפחות כי יש קשר ישיר. הפסיקי את הטיפות וראי מה קורה. פרחי באך אמורים להתאים התאמה אישית לאדם שמקהל אותם, כך שאולי כדאי לך לגשת למטפל העוסק בפרחי באך ע"מ לקבל את הרמדי הנכון לבנך, במקום לקנות מוצר מדף. יום נעים.

מנהלי פורום נטורופתיה