יתר פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/09/2002 | 15:03 | מאת: מוריה

שנה טובה בבדיקת דם אובחנה פעילות יתר בבדיקות הנוספות התגלה tt3 ft4 התאזנו tsh עולה לאט ובהדרגה לכיוון המנימום . הרופא איבחן דלקת. לא קיבלתי תרופות כי יתכן וזה יתאזן. ברצוני לקבל המלצה לענין תוספי מזון או מזון המאזנים את פעילות היתר. אציין שהנני סובלת מחוסר שקט ומעצבנות טרם גילוי פעילות יתר כלומר כשהבדיקות היו תקינות.. הנני בת 48 בריאה בדרך כלל יש לציין שגם תיפקודי הכבד היו גבוהים ושקיעת הדם היתה גבוהה ץ בבדיקה האחרונה תיפקודי כבד התאזנו שקיעת הדם עדיין גבוהה מהרגיל. בתודה מראש

17/09/2002 | 17:39 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

טיפול בעזרת ביומגנטים יאזן את פעילות הבלוטה . האיזון יגרום לך לשקט. אזהרה אין להשתמש במחרוזות ושאר אבזרים הנמכרים בשיטת השיווק הרב דרגי צריך מאוד להזהר מהם כי במקרה שלך תתקבלנה תוצאות הפוכות. לפרטים מדויקים יותר פני אלי בדוא"ל ע"י לחיצה על שמי המופיע בכחול בראש ההודעה

19/09/2002 | 01:27 | מאת: רויטל ברמן

שלום מוריה, לגבי עודף פעילות של בלוטת התריס יש כמה המלצות תזונתיות: •תאכלי הרבה כרוב, כרובית, ברוקולי, כרוב ניצנים, קולורבי, לפת, צנון, חרדל, רוקטעם בישול מינימלי (אידוי קל/הקפצה). •תאכלי גם סויה, דוחן, בוטנים, דוחן וצנוברים. שוב - בישול מינימלי. •תאכלי מאכלים העשירים בויטמין A/בטא-קרוטן ואנטי-אוקסידנטיים (כגון ויטמין C). אבל, אם זו דלקת זה לא עודף פעילות של בלוטת התריס קלאסי. שימי דגש מיוחד על הדברים הבאים: • הפחתת גורמי סיכון : מתח , עישון , צריכה מוגברת של יוד (יוד נמצא באצות ושאר תוצרי הים , ירקות הגדלים בסביבת הים , מאכלי ים , מלח ותוספי מזון), חוסר מנוחה . הפחתת גורמי מתח היא הפעולה היחידה והחשובה ביותר שאת צריכה לקבל על עצמך על מנת להגיע לתפקודי בלוטה תקינים . נסי להימנע מכל גורם היכול להשפיע עליך רגשית לרעה, הגברת המנוחה חשובה , כולל שנת צהרים ושנת לילה מלאה . • תזונה : תזונתך רצוי שתהיה מגוונת ומאוזנת . התזונה צרכה להיות עתירת קלוריות עקב העלייה בחילוף החומרים , עשירה במזונות מלאים (אורז מלא, לחם מלא, דגנים מלאים, ירקות וקטניות וכו'). נסי להרבות בארוחות קטנות ותכופות במהלך היום . הימנעי מצריכת מזונות המכילים קפאין וממריצים אחרים (קולה, תה, טבק). אני ממליצה לך לגשת לטיפול נטורופתי מלא, גם בגלל תפקודי הכבד. יש הרבה מה לעשות אך קשה להכניס הכל בתשובה בפורום. לבריאות וכל טוב.

21/09/2002 | 14:36 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

ראי מאמר ב- www.tevalife.co.il/asp?id+=347 שם המאמר פעילות יתר בבלוטת התריס

מנהלי פורום נטורופתיה