ויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/09/2002 | 23:55 | מאת: סיון

שלום, לפני מספר חודשים התחלתי ליטול ויטמינים בשם ULTRA MEGA GOLDשל חברת GNC. כעבור מס' שבועות הבחנתי כי קצב גדילת הצפורניים שלי הואץ באופן בולט (בעבר לקח המון המון זמן עד שהארכתי צפורניים). לאחרונה הבחנתי גם בתופעה של שיעור יתר או קצב מואץ מאוד של גדילת השערות. היתכן??? איזה מרכיב בויטמינים הללו יכול לגרום לתופעה? אולי יש להחליף לויטמינים ללא אותו מרכיב.

19/09/2002 | 01:12 | מאת: רויטל ברמן

שלום סיון, מולטי ויטמין לא אמור לגרום לעודף שיעור בכל מקרה ! האם לפני כן שערך היה דליל ? אולי השיער והציפורניים חזרו לנורמלי ולך זה נראה יותר מדי? האם חל שינוי אחר בחייך או שנטלת חומר אחר ? האם את מאוזנת הורמונלית (מחזור וכו') ? עני לי על שאלות אלה וננסה לרדת לפשר העניין.

מנהלי פורום נטורופתיה