ניקוי הגוף מפרוקור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/09/2002 | 16:23 | מאת: גילי

לקחתי פרוקור כשנה ועכשיו התגלתה אצלי יתר פעילות בלוטת התריס. לאחר בדיקות אמרו לי שכנראה זה בגלל הפרוקור ושאחכה עד שהגוף יתנקה ממנו. אני לא לוקחת פרוקור כבר 4 חודשים. שאלתי - האם יש פעולה שיכולה לזרז את ניקוי הגוף - כמו: צום, תוספי מזון או....... האם ניתן לקחת כדורים כמו: קומדין- לדילול דם, קונקור ודיגוגסין - ולעשות צום של 2-5ימים ? תודה

19/09/2002 | 00:07 | מאת: רויטל ברמן

שלום גילי, תהליך ניקוי רעלים (עשי על כך חיפוש בפורום) יכול בהחלט לזרז את הניקוי גם מתרופה זו. בזמן התהליך (גם כהכנה לפני התחלתו) עליך להפסיק כל כדור שאת יכולה (כמובן שחולה סוכרת לא יפסיק אינסולים וכיוצ"ב - בגדר הבטוח) באישור הרופא. אם את נוטלת תרופות אל תעשי ניקוי לבד אלא אך ורק במסגרת טיפולית (של נטורופת או רופא למשל). ישנם צמחי מרפא שמסייעים עוד בניקוי הכבד והגוף מתרופות - רק במסגרת טיפולית מלאה כאמור. בהצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה