עצירות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/05/2001 | 02:28 | מאת: אסטרלי

חשבתי שרק אני סובלת מבעית העצירות אבל לפי הכתוב בפורום זו צרת רבים. ובכן אני נוטלת תרופת הרגעה בשם קלונקס ולפעמים כדור שינה כי אני לא נרדמת בלילו. טיפול הומאופתי בינתים לא עזר לי. בעקבות נטילת התרופות אני סובלת מעצירות נוראה. ממש אין לי צורך להתרוקן. מה לעשות? ניסיתי עיקולכס וזה גורם לי כאבי בטן לאחר יומיים פעילות ,ופירות יבשים לא עוזרים. האם נכון ששתית מיץ אלוורה עוזרת? אבקש תשובה בדחיפות. בתודה אסטרליס.

20/05/2001 | 22:53 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאסטרלי מיץ אלוורה בהחלט עוזר בתנאי שהוא מאיכות טובה. כל טוב

23/05/2001 | 10:43 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

מיץ שזיפים שחורים + תזונה נכונה הפתרון היעיל ביותר לעצירות שימוש בפרי נוני יועיל את הטיפול בגופנו בריאות טבעית וחג שבועות שמח

מנהלי פורום נטורופתיה