יין אדום מתוק???
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום ושנה טובה, אני יודעת שכוס יין אדום טובה לבריאות. מלבד הסוכר שמשמין ביין מתוק היתרונות זהות בין יין יבש למתוק? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
הי טובה, סוגיה מעניינת, כמדומתני שכן, היתרונות זהים, משום שהיתרונות נובעים מתכונות החומרים שמצויים בענב (נוגדי חימצון מסוגים מסוימים), ולכן כל מוצר אשר נוצר מאותו ענב (יין מתוק ויבש, חומץ בן יין אדום וכו'), אלא אם כן התהליך הרס את החומרים, יכיל את אותם נוגדי החימצון. גמר חתימה טובה ושנה טובה ומתוקה.