טראומה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/09/2002 | 21:45 | מאת: אתי

אני בחורה צעירה שעברה טראומה קשה - תאונת דרכים עקב כך יש לי צלקות קשות בפנים ונשירת שיער חזקה אשמח אם תוחלו להמליץ לי על טיפול

06/09/2002 | 15:51 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! קשה לענות לך מחוסר פרטים מינימליים. בכל מקרה לדעתי יש לעבוד קודם על נושא התזונה שלך , שלא ציינת , הורדת ה"מתח" מהטראומה ע"י טכניקות כגון: פרחי באך, פאלם תרפי, קינסיולוגיה וכד', ורק אז לטפל - אם ישארו בסימפטומים האחרים. יש להבין כי גוף ונפש אחד הם ויש השפעה דו כיוונית ולכן עדיף לטפל במקור - שורש הבעיה. בכל מקרה אם תרצי ניתן לקחת כדורים - פורמולות מיוחדות למצב זה כגון: רעמה+, רוטס HR, פרקופיל וכד'. בנתיים רק בריאות ושנה טובה!

10/09/2002 | 20:12 | מאת: אתי

ליואל שלום! אני משתמשת בפרחי בך להפגת המתח. ובמולטי ויטמין כתוסף תזונה. לטיפול בנשירת שיער אני משתמשת בויטמינים H&N, ובמי רומרין, וזה לא עוזר. לטיפול בצלקות (חתכים עקב פציעה מתאונה) אני משתמשת: ברצועות סיליקון, ג'ל רפואי, שמן "אובליפיכה",ו"קוליגנז" - תוסף תזונה. ההתי ךוצה לדעת באילו אמצעי טיפול נוספים אוכל להעזר. תודה!יואל שניאור - נטורופת כתב/ה: > > שלום! > קשה לענות לך מחוסר פרטים מינימליים. > בכל מקרה לדעתי יש לעבוד קודם על נושא התזונה שלך , שלא ציינת , > הורדת ה"מתח" מהטראומה ע"י טכניקות כגון: פרחי באך, פאלם תרפי, > קינסיולוגיה וכד', ורק אז לטפל - אם ישארו בסימפטומים האחרים. > > יש להבין כי גוף ונפש אחד הם ויש השפעה דו כיוונית ולכן עדיף לטפל > במקור - שורש הבעיה. > בכל מקרה אם תרצי ניתן לקחת כדורים - פורמולות מיוחדות למצב זה > כגון: רעמה+, רוטס HR, פרקופיל וכד'. > > בנתיים רק בריאות ושנה טובה! >

06/09/2002 | 18:22 | מאת: רויטל ברמן

הי אתי, כפי שיואל כתב קשה לענות לך על השאלה בפורום. ישנם דרכים לעזור בטיפול פרטני ואם יש לך נכונות והיענות תוכלי ללא ספק לשפר את אכות חייך (כמה בדיוק ותוך כמה זמן - תלוי במצבך). אני ממליצה לך לבחור בקפידה מטפל/ת שתתחברי אליו/ה ולהתחיל איתו/ה בשיקום חייך ובריאותך עם המון סבלנות ואופטימיות. אני בטוחה שתצליחי - והתזמון מושלם: דף חדש לשנה חדשה. בהצלחה, שנה טובה וחג שמח.

מנהלי פורום נטורופתיה