נסיגה ודלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/08/2002 | 07:49 | מאת: אוסי

אני בת שלושים וסובלת מנסיגת חניכיים ודלקת חמורות מאוד. במסגרת הטיפול הרפואי שאני מקבלת אני רוצה לנסות ולעזור לעצמי להבריא בדריכים נוספות. כיצד אוכל לשפר את מצב החניכיים בעזרת התזונה או תוספי מזון ? תודה, אסנת.

26/08/2002 | 20:28 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

טיפול קינסיולוגי יעזור. יאבחן ויטפל בגורם לנסיגה.

27/08/2002 | 10:42 | מאת: אוסי

מה זה הטיפול הזה ?

27/08/2002 | 07:00 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב ניתן לטפל בהצלחה בדלקת חניכיים ולהגיע לתןצאה דראמטית. הטיפול נעשה בעזרת צמחי מרפא ( אקסטרקט מרוכז ) אשר מחסל את הפלאק המזהם. הטיפול המדובר אף נבחן במרפאת שניים בצפון והוכיח את האמור לעי"ל. תוכלי לקבל פרטים באם תחפצי. בברכה רמי מור

27/08/2002 | 10:42 | מאת: אוסי

אני מאוד אשמח לקבל פרטים. תודה

27/08/2002 | 10:21 | מאת: רויטל ברמן

שלום אוסי, ישנם כמה דברים שתוכלי לעשות, אשר שילובם יכול להביא שיפור משמעותי: 1) נטילת התוסף Co-Q10 הוכח כמקל אצל חלק גדול מהסובלים מדלקות ונסיגות חניכיים. המינון המומלץ 50-75 מ"ג פעמיים ביום. אם אכן יש לך חסר בתוסף תתחילי להרגיש שיפור תוך מספר ימים. 2) שטיפות-פה מחטאות של 3 דקות כל פעם, 3 פעמים ביום, ע"י 10-20 מ"ל (1-2 כפות) מהולים במעט מים, של אחד מהאופציות הבאות: - מיצוי אלכוהולי (טינקטורה) של אכינציאה ( הכי זמין עבורך בבתי המרקחת). - מיצוי של אכינציאה עם מרווה (שוב, בטינקטורה ולא כתה) - 50% מכל אחד (להשיג בבתי עסק של צמחי מרפא). 3) למריחה ישירה על כיבים פעילים: מיצוי של פרופוליס + מור + בנזוין (להשיג בבתי עסק של צמחי מרפא). מלבד זה, חיזוק מערכת החיסון היא חשובה לך מאוד. ראי הקישור: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=36062&t=36052 אשר מפנה אותך לתשובותיי בנושא. בהצלחה בטיפול - ספרי לנו איך הלך.

מנהלי פורום נטורופתיה