פריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/08/2002 | 23:02 | מאת: גילית

שלום רב, אני אשה בת 40, צמחונית, שצורכת כמות רבה (יחסית) של סויה וטופו. בשנה האחרונה עברתי שלוש הפלות טבעיות וכעת אני מנסה שוב להיכנס להריון, בחוסר הצלחה. שאלתי: האם הסויה גורמת לבעיות פוריות (שהרי הסויה מכילה את ההורמון אסטרוגן, שכידוע מונע הריון). תודה

11/08/2002 | 17:27 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

בקרי באתר הבית של הקלינקה לפיריון הגבר והאשה ובחירת מין הילוד הכתובת http://www.dryang.co.il/briut2100 ברוכים הבאים וגלישה נעימה

12/08/2002 | 16:13 | מאת: רויטל ברמן

שלום לך גילית, קראתי את שאלתך ואני חייבת לייעץ לך בתוקף רב לגשת לטיפול נטורופתי מקצועי (אצל נטורופת מוסמך עם תעודות !!!!). גם עובדת היותך צמחונית וגם אכילת הרבה מזונות פיטואסטרוגנים עלולים להוות בעיה רצינית לפוריותך, ועקב גילך אני לא חושבת שאת יכולה להמתין בחיבוק ידיים ולתת לטבע לעשות את שלו. גשי לטיפול תזונתי ולקבלת צמחי מרפא נהדרים לאיזון הורמונלי ועידוד הפוריות. כמובן שמכאן אינני יודעת דבר וחצי דבר על עברך ההסטורי, מצבך הרפואי (מבחינה גניקולוגית וכל בחינה אחרת), אם ישנן בעיות קונקרטיות המונעות הריון וכו'. מה שאני יכולה להגיד זה שיכול להיות שתזונה וצמחי מרפא יעזרו לך מאוד. יפה שעה אחת קודם. אם את מעוניינת בהמלצות למטפל רציני ביותר ובעל נסיון עתיר בתחום פני אליי בדוא"ל. בכל מקרה המון בהצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה